Getuigen gezocht en herkenning gevraagd vanwege brandstichtingen in Leudal

LEUDAL – De politie is op zoek naar getuigen en vraagt om herkenning in verband met een reeks brandstichtingen die hebben plaatsgevonden tussen december 2022 en maart 2023. De politie vermoedt dat deze brandstichtingen met elkaar in verband staan.

Op 21 januari 2023 heeft er een poging tot brandstichting plaatsgevonden aan de toegangspoort van Kasteel Aldenghoor in Haelen. Vervolgens heeft er op 4 maart 2023 een incident plaatsgevonden waarbij er geprobeerd is om een personenauto in brand te steken in Neer aan de Hanssum.

Indien je meer informatie hebt over deze brandstichtingen, de gebruikte personenauto en/of de persoon in het filmpje (via social media) dat mogelijk betrokken is bij deze zaken, wordt je verzocht om contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844. Ook mag ook een direct message (DM) via Instagram sturen naar de politie onder vermelding van het nummer LB1R022122.

Vorig artikelWonen Limburg transformeert deel vleesverwerkingsfabriek naar 24 sociale huurappartementen in Weert
Volgend artikelJonge Roermondse ondernemers slaan handen ineen voor unieke Koningsnacht