Vrachtwagenbrand in tunnelbak N280 Roermond

Foto via Twitter: @WIS_Limburg

ROERMOND – Rond 08.00 uur is de brandweer van Roermond gealarmeerd voor een vrachtwagenbrand op de N280, in de verdiepte ligging ter hoogte van het kruispunt met de Wilhelminasingel. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

De brand woedde bij de motor en de cabine. De chauffeur kon veilig het voertuig verlaten en heeft zelf de hulpdiensten gebeld. De brandweer was met meerdere voertuigen uitgerukt en de brand was na aankomst brandweer vrij snel onder controle.

Dit deel van de N280 in Roermond heeft een verdiepte ligging. Deze zogenoemde tunnelbak werd voor doorgaand verkeer tijdelijk afgesloten. De parallelweg is open gebleven. Het verkeer heeft enige hinder ondervonden. Na het bergen van de vrachtwagen en reinigen van het wegdek is de weg weer vrij gegeven. 

https://twitter.com/WIS_Limburg/status/1618874071416209412
Vorig artikelGe­meen­te Weert en Pro­vin­cie in­ves­te­ren in so­ci­a­le wo­ning­bouw en ver­be­te­ring leef­om­ge­ving
Volgend artikelDe School neemt vanaf schooljaar 2023-2024 intrek in gebouw De Violier in Maasbree