Kerstavond Voor Iedereen in het Munttheater

Foto via Depositphotos (SergKovbasyuk)

WEERT – Na twee jaar van afwezigheid vanwege corona gaat ‘Kerstavond Voor Iedereen’ dit jaar weer door. Gelukkig, want met kerst hoort er niemand alleen thuis te zitten. ‘Kerstavond Voor Iedereen’ wordt dit jaar voor de 19e keer georganiseerd en staat in het teken van samenzijn, ontmoeting en gezelligheid. 

Iedereen die op kerstavond, zaterdag 24 december, mensen om zich heen wil hebben, is van harte welkom op ‘Kerstavond Voor Iedereen’. Er zal op deze avond gezorgd worden voor een hapje en een drankje en er zijn geen kosten aan verbonden. De avond begint om 17:00 uur en duurt tot 21:00 uur.

Aanmelden

Gezien het maximale aantal plaatsen dat beschikbaar is, is aanmelden wenselijk. Dit kan door te bellen met het nummer 06-20277920 (dagelijks tussen 20:00 en 21:00 uur).

‘Kerstavond Voor Iedereen’ vindt plaats in het Munttheater, aan het Collegeplein 3 in Weert. Meer informatie is te vinden op Facebook of via e-mail: [email protected].

Vorig artikelTijdcapsule zorgt voor historische momenten in Stevensweert
Volgend artikelAccordeon- en Harmonica Treffen in Nederweert