Accordeon- en Harmonica Treffen in Nederweert

Foto via Depositphotos (simply)

NEDERWEERT – De komende wintermaanden wordt er weer elke maand een Accordeon- en Harmonica Treffen georganiseerd in Nederweert. Op zondag 18 december is de volgende muziekmiddag weer in zaal De Pinnenhof in Nederweert.

De bedoeling is om tijdens deze muziekmiddagen steeds zes optredens te organiseren van goede amateurmuzikanten uit Nederland, België en Duitsland. Ze beginnen om 13.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Elke muzikant speelt een half uur. De muzikanten worden begeleid door een drummer om extra sfeer en ambiance te geven. Tevens is iemand bereid voor goed geluid te zorgen.

Op zondag 18 december zijn onderstaande muzikanten te horen:

  1. Leijnstaler Muzikanten
  2. Geert van Zon en Albert van Teefelen
  3. Guy en Marianne
  4. Mies Kuppens
  5. Black Rolanders
  6. Boudewijn en Carine Smeets

De toegang tot deze muziekmiddagen is gratis en voor consumpties worden normale prijzen gerekend. Ook kan er gedanst worden. Voor gezellige en herkenbare accordeon- en harmonicamuziek uit de zestiger en zeventiger jaren moet je dus bij De Pinnenhof in Nederweert zijn! 

Vorig artikelKerstavond Voor Iedereen in het Munttheater
Volgend artikelInkomensgrens energietoeslag 2022 in Weert verhoogd naar 130%