Fun Beach lanceert pop-up beleving ‘Giant Arcade Games’

Foto via Depositphotos (celiafoto)

Stel je eens voor: beroemde arcade games vanaf de jaren ’80 tot nu, maar dan levensgroot nagebouwd, terwijl jíj met je team onderdeel bent van het spel. Dat is in een notendop de unieke beleving die Fun Beach heeft opgezet in een pop-uphal tijdens de wintermaanden. Deze ‘Giant Arcade Games’ (denk bijvoorbeeld aan levensgrote pong, pac-man en candy crush) zijn de enigen in hun soort en enkel tijdens de wintermaanden te beleven en te boeken via Fun Beach Group Events.

Fun Beach in Panheel – in Limburg vooral bekend als dagstrand en terrein voor de groepsactiviteiten van Group Events – laat hiermee zien ook buiten het zomerseizoen niet stil te zitten. De organisatie heeft jarenlange ervaring met het organiseren van bijzondere teambuildingactiviteiten en groepsuitjes, maar gaat met deze pop-uphal nóg een ‘level’ hoger.

Actieve en unieke beleving

Ze slaan hierbij de handen ineen met de creatieve techneut Thijs Eerens die eerder het festivalpubliek van Lowlands verbaasde met zijn grote en interactieve installaties. In zijn werk worden bekende arcade games op grote schaal nagebouwd en zó ingericht dat de bezoeker zelf onderdeel van het spel wordt. Zo smelten de digitale en fysieke wereld op een bijzondere manier samen – een actieve beleving die je nergens anders ter wereld kunt meemaken. Giant Arcade Games vormt hiermee de perfecte groepsactiviteit voor vriendengroepen, familiedagen of bedrijfsuitjes!

Fun Beach in Panheel ligt midden in Limburg – dichtbij de A2, A73 en N273 – en is daarmee gemakkelijk te bereiken vanuit alle kanten van Limburg en Belgisch Limburg. Hoewel de Giant Arcade Games niet op het terrein van Fun Beach plaatsvinden, is dit wel het startpunt van de drie uur durende beleving.

Giant Arcade Games is tijdens de wintermaanden te boeken via: https://www.funbeach.nl/activities/57/giant-arcade-games.

Vorig artikelFestival of Lessons and Carols in de Paterskerk
Volgend artikelVispassage ‘Verlengde Oude Maas’ bij Stevensweert in gebruik