Festival of Lessons and Carols in de Paterskerk

Op dinsdag 20 december om 19.00 uur zal de Capella Sine Vinculis o.l.v. Bea van der Kaaij het Festival of Lessons and Carols verzorgen in de Paterskerk aan de Biest 43 te Weert.

Deze van oorsprong Anglicaanse dienst met lezingen en kerstmuziek is een perfecte opmaat voor Kerstmis. Gerard Heesterbeek en Jeanne Giesbers zullen de voorgangers zijn en Koen Vroemen zal het orgel bespelen. Er zal muziek klinken van o.a. Stainer, Handel, Wood en favoriete kerstliederen (carols) voor allen om mee te zingen.

De toegang is gratis, maar donaties zijn welkom na afloop van de dienst ter bestrijding van de kosten. Na afloop zal er glühwein geserveerd worden: een sfeervolle afsluiting van deze populaire dienst.

Vorig artikelInschrijven voor Grote Rogstaekersoptocht 2023
Volgend artikelFun Beach lanceert pop-up beleving ‘Giant Arcade Games’