Ff anger kukes wint 46ste Kakelspektakel van KV de Piepkukes

NEDERWEERT-EIND – Afgelopen zaterdag was alweer het 46e liedjesfestijn “het Kakelspektakel” van KV de Piepkukes. De Reigershorst was gezellig vol en er deden maar liefst 5 artiesten/groepen mee. Presentator van de avond was Henri van Mierlo, die de avond op enthousiaste en humoristische wijze tot een mooi geheel wist te brengen.

Nadat alle deelnemers hun schlager onder begeleiding van het Vastelaoveskwintet twee keer ten gehore hadden gebracht, had de vakjury de taak om de winnaar te bepalen. Deze winnaar mag zijn schlager gedurende het vastelaovendjseizoen 2022-2023 bij elke activiteit van KV de Piepkukes ten gehore te brengen.

Iets na 23.30 uur was de jury eruit en werd de winnaar bekend gemaakt door juryvoorzitter Ruud Nouwen. Ff anger kukes met hun zelfgeschreven liedje “Beej os in d’Indj”, is de schlager van KV de Piepkukes voor het seizoen 2022-2023.

Jubilarissen en onderscheidingen

Ook werden deze avond de jubilarissen van de Piepkukes in het zonnetje gezet. Jac Berben 3×11, Harry van Gog 3×11, Gabriëlle van Daalen 3×11, Bert Peeters 2×11, Hein Hendrikx 2×11, Jos Thijssen 2×11, Bart van de Boom 2×11, Sanne Wijen 2×11, Patrick Timmermans 2×11, Wim Linders 1×11, Tim van de Voort 1×11, Michel Knapen 1×11, Yvonne van Gog 1×11, Loes van de Loo – Wijen 1×11, Senna van de Voort 1×11, Zoey Horijon 1×11 en Floor Beelen 1×11 lid.

Verder hebben 7 leden deze avond een BCL onderscheiding mogen ontvangen. Maud Haex – Van de Voort ontving de onderscheiding vanwege bijzondere verdienste. Zoey Horijon, Senna van de Voort, Floor Beelen, Wim Linders, Loes van de Loo – Wijen en Sanne Wijen hebben de dienstorde van BCL mogen ontvangen.

Muzikaal begin van de vastelaovendj

Mede dankzij de bijdrage van alle 5 deelnemers, Bloaskracht 11, FF anger kukes, Willy √, Net iets te vul en Lies & Lei, was het een geslaagde avond. Ook de bijdrage van DJ Daan werd zeer gewaardeerd.

Het aanwezige publiek genoot van dit alles. Een mooi muzikaal begin van de vastelaovendj!

Vorig artikelGemeente Leudal doet mee aan Orange the World
Volgend artikelInschrijven voor Grote Rogstaekersoptocht 2023