WeertSwingt 2022 op vrijdag 4 november

WEERT – Jaarlijks vindt op de eerste vrijdag van november WeertSwingt plaats in de Weerter binnenstad. Stichting Behoud van Beleving, de organisatie achter WeertSwingt, is blij te melden dat ondanks de financiële uitdagingen die veel horecaondernemers momenteel hebben er toch op verschillende locaties een muzikaal optreden geprogrammeerd staat op vrijdag 4 november. 

Deelnemende horecazaken

Tijdens WeertSwingt op vrijdag 4 november doen alleen cafés mee. Bij restaurants is het dit jaar lastig gebleken om een avondvullend programma te bieden door in de meeste gevallen een tekort aan personeel. Restaurants zijn op de vrijdag van WeertSwingt uiteraard wel open, maar hebben geen liveoptredens staan. Om er zeker van te zijn dat je bij je favoriete restaurant terecht kunt, kun je het beste tijdig reserveren. 

De deelnemende cafés en de artiesten zijn:

            • Café De Brug – Stefan Wolter,

            • Richard’s Bar – Banty Holler,

            • Wiên – DJ Reece Funy Soul & Dance Classics,

            • Café de Harmonie – F.A.R.T.,

            • Café Tramhalte – Tony’s T-Mex en Von & Ome Wullum,

            • Stadcafé Du Commerce – MLC Band,

            • Café “t Ingelke – Muziekband Experience,

            • Café ZigZag – Fresh Meat,

            • De SooS – Party Band Double-B,

            • Jack’s Pub – No Way Out,

            • raRe Brewpub – Major Buzzkill,

            • Café ’t Swaentje – Partyboest,

            • Gran Café Gotcha! – Fever of Live.

Promotie

Net als voorgaande edities zorgt Stichting Behoud van Beleving ervoor dat er een promotiecampagne op touw wordt gezet. Naast het verzorgen van de posters voor horecagelegenheden en de verspreiding van huis-aan-huis flyers is de website www.weertswingt.nl zeer recentelijk vernieuwd. De deelnemende ondernemers doen een eigen bijdrage en ook de gemeente Weert ondersteunt het gezamenlijke initiatief dat ervoor zorgt dat de binnenstad van Weert bruist tijdens WeertSwingt op de eerste vrijdag van november. 

Meer informatie

Via de website www.weertswingt.nl en Facebookpagina www.facebook.com/weertswingt is het laatste nieuws te lezen. Je kunt er ook per deelnemende horecagelegenheid meer informatie vinden over de optredens die tijdens de avond van WeertSwingt plaatsvinden.

Vorig artikelOntwikkelingen opvang voor vluchtelingen in Roermond
Volgend artikelFeestelijke boekpresentatie Frans Adriaens