Kijkje in de tuin van het Franciscus Hospice

Franciscus Hospice

WEERT – Op zaterdag 8 oktober zijn de deuren van de prachtige tuin en stilteruimte van het Franciscus Hospice geopend voor geïnteresseerden. Van 11.00 tot 14.00 uur verzorgen vrijwilligers en medewerkers rondleidingen door de tuin, geven zij uitleg over hun werk en vertonen ze een film over het hospice.

Dit alles doen zij in het kader van de maand van de Palliatieve Zorg. Met deze maand willen de netwerken Palliatieve Zorg in Limburg aansluiten op de SIRE-campagne ‘De dood. Praat erover, niet eroverheen’ . Daarmee willen zij iedere burger, oud én jong, bewust maken van het belang van praten over en samenleven met de dood.

Er is op zaterdag 8 oktober dan ook alle ruimte om een wandeling te maken en in gesprek te gaan met de vrijwilligers van het Franciscus Hospice. De koffie staat klaar op de Doolhofstraat 14 in Weert.

Franciscus Hospice tuin
Vorig artikelKom naar ’t VastelaovesFestijn!
Volgend artikelWieërter Brandslang presenteert Brand Herfstbock Tocht