Kom naar ’t VastelaovesFestijn!

Pruuf Mar VasteloavesFestijn

NEDERWEERT-EIND – Op zaterdag 12 november zal in Nederweert-Eind de vastelaovendj worden afgetrapt met ’t VastelaovesFestijn, de seizoensstart vör eederein! KV De Piepkukes en JKV de Krielkes pakken dit jaar groots uit omdat de start van vastelaovendj de afgelopen 2 jaren helemaal niet of alleen op aangepaste wijze gevierd kon worden. Het belooft voor jong en oud een gezellige avond te worden met tal van Limburgse topartiesten. 

Het event begint op tijd want The Deejays heten je al vanaf 18.00 uur welkom met de eerste Limburgse klanken. Het uit Ysselsteyn afkomstige duo Pruuf Mar, vijfvoudig LVK deelnemer, laat het feest vervolgens vanaf 18.45 uur losbarsten. Aansluitend volgen verdeeld over de avond optredens van meervoudig LVK winnaars De Toddezek en Hoondervel, waarna het lokale duo DZN het artiestenprogramma zal afsluiten. The Deejays zorgen vervolgens tot in de late uurtjes voor de juiste sfeer!

Praktische informatie

  • Tickets á € 7,50 (inclusief 2 gratis consumptiebonnen) zijn uitsluitend online verkrijgbaar via www.depiepkukes.nl.
  • Locatie: Café-Zaal van Nieuwenhoven, Pastoor Maesplein 1 Nederweert-Eind.
VasteloavesFestijn
Vorig artikelMusicalcomedy over de wondere wereld van het daten
Volgend artikelKijkje in de tuin van het Franciscus Hospice