Wieërter Brandslang presenteert Brand Herfstbock Tocht

Herfstbock Tocht Wiëerter Brandslang
Brandslangcafé De Soos

WEERT – Ter promotie van Brand Herfstbock vindt op zaterdag 29 oktober vanaf 16.00 uur een gratis proeverij plaats bij 7 Weerter Brandcafés. De tocht wordt vergezeld door de paardenbierwagen van Brand. 

Bij elke café zal door een medewerker voor de daar aanwezige gasten een korte toelichting worden verzorgd over Brand Herfstbock. In proefglaasjes wordt dit speciaal Brandbier aan de gasten aangeboden. Daarbij hoort bovendien een passend klein herfsthapje.

Praktische informatie

Voor tijdstippen, zie de websites van de deelnemende cafés:

  • De Moesdijk
  • ‘t Swaentje
  • Tramhalt
  • Du Commerce
  • Richard’s Bar
  • Gotcha
  • De SooS
Vorig artikelKijkje in de tuin van het Franciscus Hospice
Volgend artikelWandel mee met de Herfstwandeling van AV Weert