32e toertocht met oude motoren door Midden-Limburg op 6 juni

ALTWEERTERHEIDE – Op Tweede Pinksterdag (6 juni) wordt na een noodgedwongen pauze van twee jaar, opnieuw de Toertocht Midden-Limburg verreden. De toertocht wordt georganiseerd door de Veteraan Motoren Club, een landelijke vereniging voor liefhebbers van vooroorlogse motorfietsen.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de start  van de rit bij Dorpshuis De Paol gelegen aan de Bocholterweg 136 in Altweerterheide.

Vanaf ongeveer 10.30 uur starten de eerste motorfietsen vanaf een podium. Bij de start van iedere motor wordt een kort verhaaltje verteld waarna de berijder “en plein public” zijn vehikel mag starten. De oudste motoren zijn meer dan 100 jaar oud.

Vorig artikelGemeente Weert nodigt initiatiefnemers uit om te komen met ideeën voor klein wonen
Volgend artikelChoral Evensong in de Paterskerk