Architectuurcafé op 2 juni in Weert met Misak Terzibasiyan

WEERT – Het Architectuurcafé is weer terug na de verplichte corona-pauze. Op donderdagavond 2 juni hebben ze meteen een bijzondere spreker: Misak Terzibasiyan.

Geboren in Helsinki (Finland) heeft Misak zijn opleiding tot architect aan de Technische Universiteit van Eindhoven genoten. Na diverse projecten bij internationale bureaus heeft hij in Eindhoven UA-Architects gesticht, waar een keur van internationaal talent werkzaam is.

Kenmerkend in zijn werk is het onderzoeken van de bredere context van architectuur en stedenbouw. Zijn presentatie zal zich met name toespitsen op zijn onlangs verschenen boek Experience of Architecture and Art “An Architect’s Journey”.

Misak Terzibasiyan licht hierop toe “Volgens mij is voor de persoonlijke ervaring van Architectuur en Kunst essentieel dat we deze begrijpen in de context. Daarom is de ervaring van kunst een intrinsiek onderdeel van architectuur, en zonder deze dieper liggende ervaring is architectuur niets meer dan een gebouwontwerp zonder betekenis”

De presentatie is in het Nederlands en begint om 20.00 uur met een inloop vanaf 19.30 uur. Het Architectuurcafé vindt plaats in Brasserie-Hotel ‘Antje van de Statie’ Stationsplein 1 in Weert. De toegang is gratis.

Vorig artikelGemeente Weert verhoogt starterslening bij aankoop eerste woning
Volgend artikelDHL Supply Chain verdubbelt zijn aanwezigheid in Weert