Gratis beweegmiddag voor volwassenen in Heel

HEEL – Mensen ontmoeten én in beweging blijven. Dat kan als je kiest voor een beweegactiviteit die bij jou past. Tijdens de gratis beweegmiddag op 20 mei in Don Bosco in Heel laten de Beweegcoaches van de gemeente Maasgouw je kennismaken met verschillende leuke beweegactiviteiten.

‘Dat bewegen gezond is, weten we allemaal’, vertelt Tineke Wilms, één van de beweegcoaches. ‘Toch is het niet altijd gemakkelijk om in beweging te blijven. Als je wat ouder wordt, is de drempel om te gaan sporten vaak wat hoger. De Beweegcoaches laten je ontdekken dat bewegen op elke leeftijd fijn is. Bovendien is samen bewegen een leuke manier om onder de mensen te komen. Ik zie in mijn beweeggroepjes dat samen bewegen gelukkig én gezond maakt!’

Beweegmiddag in Don Bosco Heel

Tijdens de beweegmiddag kan iedereen meedoen op zijn eigen niveau. Ook als je gebruik maakt van een stok, rollator, scootmobiel of rolstoel ben je welkom. Sportkleding is niet nodig, gemakkelijke kleding en schoenen zijn voldoende om mee te kunnen doen. De beweegmiddag begint met een gezamenlijke warming up. Daarna volgen er twee workshoprondes waarin je steeds uit drie activiteiten kunt kiezen. Je bepaalt zelf of je één of twee workshops doet. Beweegcoach Daan Sliepen verzorgt de workshop functionele training. Lia Aarts leidt de workshop stoelgymnastiek en Tineke Wilms gaat sportief wandelen met oefeningen onderweg. Tussen de workshops is een pauze.

Leuk én gezellig

Tineke: ‘De beweegmiddag is voor alle volwassenen uit de gemeente Maasgouw. We hopen dat veel mensen komen ontdekken hoe leuk en gezellig bewegen op elke leeftijd kan zijn. De gratis beweegmiddag wordt gehouden op woensdag 20 mei in Don Bosco, Monseigneur Savelbergweg 100, Heel. De zaal gaat om 13.15 uur open, om 13.30 start de warming up. De tweede workshopronde eindigt om 16.00 uur.’

Aanmelden kan tot 15 mei bij de Beweegcoaches:
Daan Sliepen: [email protected] 06 4104 7702
Mirjam Strijp: [email protected] 06 1981 2342
Lia Aarts: [email protected] 06 4704 6361
Tineke Wilms: [email protected] 06 4180 2812

Geef bij de aanmelding ook de voorkeur voor de twee workshops op.

Vorig artikelRotary club Weert helpt township in Kaapstad
Volgend artikelSuccesvol jongereninitiatief van start in Weert