Openingsfeest 15 maart bij Albert Heijn Heerschap Nederweert

Foto via: Albert Heijn, Andries van der Ree

NEDERWEERT – De supermarkt van ondernemer Stan Heerschap in Nederweert sluit vrijdag 25 februari om 18:00 uur als Jumbo voorgoed de deuren. De winkel wordt vervolgens omgebouwd tot een Albert Heijn met het allernieuwste concept.

Alle medewerkers gaan aan de slag in de nieuwe supermarkt. Het vertrouwde winkelteam en de ondernemersfamilie kijken ontzettend uit naar de opening. “Die is op dinsdag 15 maart om 16:00 uur”, zegt supermarktmanager Ducleaux Frijters. “Kom langs, het wordt gezellig. Er zijn leuke acties en de eerste 150 klanten krijgen een lekkere kruimel puddingvlaai van Bakkerij Heerschap.”

De winkel aan de Kerkstraat 6A wordt bijna dubbel zo groot. Die extra vierkante meters zie je terug aan de lekker brede paden en het zeer uitgebreide assortiment. Je vindt straks daar bijvoorbeeld ook sushi, verspakketten en maaltijden. Ook komt er een gezellige kinderhoek en een afhaalpunt van bol.com. Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij Albert Heijn Heerschap Moesel (Oranjeplein 225), Albert Heijn Heerschap Boshoven (Boshoverweg 59) en Albert Heijn Heerschap Leuken (Sint Jobplein 2).

Vorig artikelHet gebouw van Museum W in Weert is gereed
Volgend artikelNieuwe datum voor Cultureel Lint in Weert