Een vrij gezellige Boeren-vrijgezellen-morgen

WEERT – Corona zorgde de afgelopen jaren dat veel vastelaovendsactiviteiten niet zijn doorgegaan. Geen stadsprins, geen bonte avonden en geen boerenbal. Daar hebben ze wat ludieks op bedacht.

De Weerter boeren hebben er genoeg van dat de bruiloft wederom niet is doorgegaan dit jaar. Zij laten de vrijgezellenmorgen wel door gaan en wel op carnavalszaterdag (26 februari) tijdens de Weerter markt. Tenslotte staan de boeren aan het begin van de keten van eten en drinken.

Er wordt gestart in een aantal verschillende Weerter cafés en lopen zo een rondje door de stad om overal een pilsje en een boerenhapje te nuttigen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de dan eventueel nog geldende coronamaatregelen.

Inschrijven kan via https://www.buitengewoontafelen.nl/evenement/ne-vreej-gezellige-boore-vreejgezelle-merge/

Vorig artikelZoektocht naar vader eindigt op Britse begraafplaats in Nederweert
Volgend artikelHet Kwadrant in Weert ontvangt vignet Gezonde School