Dames 1 van Meos stijgt naar 2e plaats in de 2e Divisie

NEDERWEERT – Het was een goede week voor het eerste damesteam van Meos Handbal. Na de lockdown pakken de dames 4 punten in een week en stijgen daarmee naar tweede plaats in de tweede divisie. Dat is een knappe prestatie. Het team bestaat namelijk volledig uit dames van Nederweert, Ospel en omstreken. Aan het roer staat ook een echte Nederweertenaar: Dominiek Brinkmans, die er elke week in slaagt het beste uit elke speelster te halen.

Het overgrote deel van de dames heeft de eigen jeugdopleiding doorlopen. Het team combineert jonge talenten met ervarenheid met 1 gezamenlijk doel: mooi handbal laten zien en samen knokken tot het einde.Dat deden de dames ook vandaag in Maasbree. Daar versloegen de dames  van Meos voor het eerst de dames van BSAC met 23-33. 

De dames zijn de laatste jaren bezig aan een mooie opmars. In seizoen ‘15-‘16 promoveerden ze van de tweede naar de eerste klasse; in seizoen ‘17-‘18 gepromoveerd naar de hoofdklasse. In seizoen ‘19-‘20 gepromoveerd naar de Tweede Divisie. Seizoen ‘20-‘21 werd door Corona na drie wedstrijden afgebroken, maar dit seizoen zijn er al 9 wedstrijden gespeeld en staan de dames er dus prima voor. Publiek is weer welkom in de sporthal, dus iedereen die zin heeft in een pittig potje handbal is van harte welkom om eens te komen kijken!

Ook jonge meiden en jongens die willen kijken of handbal iets voor hun is en een keertje mee willen trainen met leeftijdsgenoten of dames die op een ander niveau willen handballen zijn welkom bij Meos Handbal. Meos is een bloeiende vereniging met handbalmogelijkheden voor iedereen. Check de website www.meoshandbal.nl voor meer informatie!

Vorig artikelActie voor de voedselbank: gekleurde eieren voor Pasen
Volgend artikelPositieve reacties nieuwe Albert Heijn Heerschap Boshoven in Weert