Positieve reacties nieuwe Albert Heijn Heerschap Boshoven in Weert

Foto’s (Albert Heijn/Yasmin Hargreaves)

WEERT – In Weert hebben de eerste klanten hebben kennisgemaakt met de nieuwe Albert Heijn aan de Boshoverweg 59.

De supermarkt van ondernemer Stan Heerschap, een voormalige Jumbo, ging vandaag om 16:00 uur open. Supermarktmanager Rens Boonen en zijn team kregen meteen al veel complimenten. “Klanten zijn onder de indruk van de grootte van de winkel, de zelfscankassa’s en het enorme versaanbod. Heel fijn om in het eerste uur na opening al zulke positieve reacties te horen!”

De medewerkers hebben de afgelopen tijd hard gewerkt en kunnen daardoor de klanten meteen al uitstekend begeleiden in de nieuwe Albert Heijn. Bijvoorbeeld bij de zelfscankassa’s waar een speciaal team klaar staat om klanten te helpen die niet bekend zijn met zelfscan. “Als je liever bij een reguliere kassa wil afrekenen, kan dat natuurlijk ook,” aldus de supermarktmanager. Albert Heijn Heerschap Boshoven is open op maandag tot en met zondag van 8:00 tot 21:00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid; parkeren is gratis.

Naast de supermarkt gingen vandaag ook de deuren van Bart Bloemwerken officieel open.

Vorig artikelDames 1 van Meos stijgt naar 2e plaats in de 2e Divisie
Volgend artikelVoor een leuke baan hoef je de regio niet uit!