Actie voor de voedselbank: gekleurde eieren voor Pasen

Oog voor voedsel, hart voor mensen

WEERT – Studenten van Retail & Business Academy van Gilde Opleidingen in Weert werken dit jaar aan een project, in samenwerking met Voedselbank Weert. Doel van het project is het realiseren van een geluksmoment voor de vaders en moeders die gebruik maken van de voedselbank.

Het idee is om dit jaar van Vaderdag en Moederdag een speciale en memorabele dag te maken. De studenten willen dit realiseren door geld in te zamelen door sponsoring en het leveren van kleine diensten tegen betaling.

De studenten hebben al één derde van het gestelde financiële doel van € 6.000 bereikt door tosti’s, chocoladeletters en wafels te verkopen, voor bedrijven flyers te bezorgen, lege flessen in te zamelen en tweedehands goederen te verkopen.

Als nieuwe actie verkopen de studenten gekleurde eieren voor Pasen. Om hun opbrengst zo groot mogelijk te maken, zoeken de studenten bedrijven die eieren willen kopen. Ook kunnen de studenten andere klussen voor de bedrijven uitvoeren tegen een vergoeding.

Een eventuele vrije bijdrage/sponsoring is ook altijd mogelijk.
Alle opbrengsten komen geheel ten gunste van de voedselbank.
Voor meer informatie mail: [email protected]

Vorig artikelV.V. De Rogstaekers presenteert de Wieërter vastelaovendjpuzzel
Volgend artikelDames 1 van Meos stijgt naar 2e plaats in de 2e Divisie