Jubileumconcert en cd-presentatie Primavera Amorosa in de Paterskerk Weert

WEERT – Zaterdag 20 november om 15.30 uur presenteert La Primavera haar nieuwste cd Primavera Amorosa met Italiaanse en Spaans muziek uit de vroegbarok. Hiermee viert het ensemble, zo feestelijk mogelijk als de corona-maatregelen het toestaan, ook meteen haar 25-jarige jubileum.

Centraal staat het prachtige Stabat Mater van Felipe Sanchez, daaromheen klinkt een mozaïek van kleine instrumentale en vocale pareltjes. Anabela Marcos zingt, Regina Maria Lintz Albanez speelt theorbe en barokgitaar en Maaike Boekholt speelt viola da gamba. Na afloop is het mogelijk om cd’s te kopen. Het concert wordt feestelijk afgesloten met een Mediterraans hapje en drankje. Reserveren wordt zeer op prijs gesteld.

20 november 15.30 – 17.30 uur Paterskerk Biest 43 Weert

Reserveren: www.la-primavera.nl

Kaartjes kosten €10, voor kinderen zijn ze gratis.

Vorig artikelHet bier van harmonie Pro Musica uit Nederweert-Eind zit in de fles
Volgend artikelHuurders denken mee met toekomstplan Wonen Limburg