Het bier van harmonie Pro Musica uit Nederweert-Eind zit in de fles

NEDERWEERT-EIND – Brouwers van brouwgilde De Pelikaan, hebben het jubileumbier van Pro Musica uit Nederweert-Eind gebotteld. De Pelikaan is een groep enthousiaste brouwers die op Eynderhoof op ambachtelijke manier bier brouwen.

Om bier op grote schaal te brouwen wordt gebruik gemaakt van de Weerter stadsbrouwerij De Brouwschuur. Na een dag hard werken waren er maar liefst 3.069 flessen gevuld en kon het bier voor het eerst geproefd worden.

De kenners waren zeer tevreden met het resultaat. Het is een fris blond biertje geworden dat zich makkelijk wegdrinkt. Nog een maandje laten rijpen, dan kan het bier met de passende naam Tuuënke (Toontje in het Nederlands) genuttigd worden. 

Hier biertje is nu al bij Pro Musica te bestellen. Dan wordt het bier eind november ook nog thuis gebracht. 

Vorig artikelMantelzorgconcert in Weert geannuleerd
Volgend artikelJubileumconcert en cd-presentatie Primavera Amorosa in de Paterskerk Weert