Wertha Brewpub opent raRe craft beer restaurant

opening donderdag 2 december

WEERT – De liefde voor de horeca en de passie voor het brouwen van speciaal bier staan centraal in de Wertha Brewpub in Weert. Ondanks de verschillende lockdowns en de vele tegenslagen vanwege de Coronapandemie is er hard gewerkt aan het opbouwen van de gezelligste Brewpub van Weert.

Al sinds de opening in mei 2019 bestaat er de wens om, naast het aanbieden van bijzondere en tevens zelf gebrouwen speciaal bieren, de gasten ook te vermaken met lekker vers bereid eten uit eigen keuken. Vanaf 2 december is het zover. Na maanden voorbereiding is de keuken, de kok en het team er klaar voor om de gasten te verwelkomen en om ze kennis te laten maken met de heerlijke gerechten van de nieuwe kaart. Het doel is om te werken met verse ingrediënten waarbij men in zo veel mogelijk
gerechten het eigen bier gebruikt.

De 3-gangen menu’s worden aangeboden voor 23,50 Euro en bij ieder gerecht adviseert men de gasten graag over een bijpassend biertje. De openingstijden van de keuken zijn donderdag t/m zondag van 17.00 uur tot 21.30 uur. Reserveren is gewenst en kan via [email protected], 06-51851376 of via een van de social mediakanalen.

Vorig artikelKung-Fu leraar uit Roggel veroordeeld tot 30 maanden gevangenisstraf
Volgend artikelOpening punt Archeo Route in Swalmen