Eten met Franciscus

genieten van een maaltijd, van muziek én gezelligheid

WEERT – In de historische omgeving van het klooster van de Franciscanen in Weert wordt op woensdag 6 oktober a.s. Eten met Franciscus georganiseerd. Alle ouderen van het Weerterland zijn uitgenodigd om samen te genieten van een maaltijd, van muziek én gezelligheid. Dit evenement is in het Franciscus Huis Weert en begint om 11.00 uur.

Wethouder Paul Sterk van de gemeente Weert opent deze dag. Uniek is de samenwerking met de afdeling Praktijkonderwijs van onderwijsorganisatie Het Kwadrant. Zij gaat de maaltijd verzorgen en neemt ook de bediening voor haar rekening. Jong en oud gaan elkaar ontmoeten rond de tafel.

De muzikale omlijsting is in handen van de bekende zanger en entertainer Ton Wolter en
Het Senioren Orkest van Rick o.l.v. Tjeu Snoek. Ter afsluiting is er een tombola met verrassend mooie kadootjes, gepresenteerd door een wereldberoemde ster. Na een lange tijd van eenzaamheid, wellicht ook angst en verdriet mogen we elkaar weer ontmoeten. Juist daarom is dit initiatief genomen.

Welkom op woensdag 6 oktober a.s. in het Franciscus Huis, Biest 43a, Weert.
Eten met Franciscus is een initiatief van het Franciscus Huis Weert.

Eten met Franciscus
Woensdag 6 oktober 2021 | Franciscus Huis Weert | Aanvang: 11.00 uur
Afsluiting: 14.00 uur | Entrée: € 5,00 per persoon.

Kaarten bestellen:
De kaarten zijn verkrijgbaar bij: BRUNA Weert – Markt 11-13
Of stuur een mail naar [email protected]. Vermeld uw naam, adres en woonplaats en het aantal kaarten dat u wenst. U ontvangt dan meteen een bericht van de organisatie.

Vorig artikelTalkshow ‘Land vol archeologie’ belicht de archeologische rijkdom van Limburg
Volgend artikelPlan 611 woningen op voormalig KMS terrein en Lichtenberg