Boodschappenplusbus Punt Welzijn de weg weer op

Het was anderhalf jaar erg stil rondom de BoodschappenPlusbus van Punt Welzijn. Door het coronavirus stond ze noodgedwongen langs de weg. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen en rijdt de bus weer.

Het doel van de BoodschappenPlusBus is het voorkomen en tegengaan van eenzaamheid bij ouderen en het bevorderen van  sociale contacten. De bus is bestemd voor mensen die niet meer zelfstandig of moeilijk zelf de boodschappen kunnen doen. Vanaf dinsdag 31 augustus is de bus weer gaan rijden. Door de week wordt er gereden naar de supermarkten Jumbo, Albert Heijn en Jan Linders. Op deze plekken komen de gasten en vrijwilligers al jaren met veel plezier en iedereen is ook weer hartelijk ontvangen en blij om op pad te mogen. Dit alles uiteraard met de geldende maatregelen zoals het mondkapje. Naast het doen van boodschappen worden ook de uitstapjes voorzichtig herpakt. Een aantal uitstapjes zijn al gepland, maar er wordt rekening gehouden met corona.

De BoodschappenPlusBus is onderdeel van Punt Welzijn en wordt mede mogelijk gemaakt door de trouwe jarenlange sponsoring van Autobedrijf van Nieuwenhoven.

Wil je meer informatie over het doen van boodschappen of uitstapjes met deze bus? Omdat je in de toekomst wellicht vrijwilliger of gast wil worden? Neem dan contact op met Punt Welzijn via 0495-697900.

Vorig artikelKaartverkoop Gulden Humor 2021 van start
Volgend artikelRepetities buitentoneel ‘Euver de Grens’ (Stramproy en Molenbeersel) zijn begonnen