Dit jaar geen Kinderbraderie in Weert

WEERT – De Kinderbraderie in Weert gaat in 2021 niet door. Het doorgaans zonovergoten kinderevenement past niet binnen de verlengde coronamaatregelen. Het is voor het tweede jaar op rij dat het evenement geen doorgang heeft.

Normaal gesproken wordt de Kinderbraderie op de laatste woensdag van de vakantie gehouden in de Hoogstraat en op de Oelemarkt in Weert. Dit jaar zou dat zijn op woensdag 1 september. Vanwege de coronamaatregelen is het helaas niet haalbaar om in 2021 de Kinderbraderie te laten plaatsvinden, zo laat Centrummanagement weten.

Zomerse woensdag

Ondanks het niet doorgaan van het evenement is de binnenstad nog steeds dé plek voor een gezellige middag uit. Met het reguliere winkel- en terrassenaanbod biedt het winkelcentrum alle gelegenheid voor een middag met het hele gezin.

In 2020 werden er op de Nieuwe Markt diverse creatieve spelaanleidingen voor kinderen aangebracht. Onlangs werden ook op de Markt spelaanleidingen geïnstalleerd. De terrassen staan extra breed uitgezet en proeven van echte Limburgse vlaai of een lekker ijsje vindt natuurlijk iedereen leuk!

Meer informatie over een bezoek aan de Weerter binnenstad en een overzicht van winkels en horecagelegenheden is te vinden op www.cmweert.nl.

Vorig artikelWandel mee tijdens de Avond4Daagse van Altweerterheide
Volgend artikelPrikkelarme kermis Nederweert op dinsdag 31 augustus