Prikkelarme kermis Nederweert op dinsdag 31 augustus

NEDERWEERT – De gemeente Nederweert vindt het belangrijk dat iedereen prettig kan leven in haar gemeente – jong en oud, met of zonder beperking – en dat iedereen meedoet in de samenleving. Samen met de kermisexploitanten organiseren ze daarom op dinsdagmiddag 31 augustus van 13.00 tot 16.00 uur voor de zesde keer een prikkelarme kermismiddag voor mensen die prikkelgevoelig zijn. Uiteraard nemen we de coronamaatregelen hierbij in acht.

Welkom!

Iedereen die van de kermis wil genieten zonder flitsende lichten, harde muziek en andere geluiden, is op dinsdag 31 augustus tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom op de kermis. Het geluid staat zacht, de verlichting is prikkelarm, attracties draaien op aangepaste snelheid en de bezoekers krijgen ruim de tijd om in en uit de attractie te stappen. Kosten zijn voor eigen rekening. 

Rondje kermis met wethouder Carla Dieteren

Dit jaar zijn de cliënten van de zorgboerderijen, PSW en PGZ en hun begeleiders door de gemeente en kermisorganisatie uitgenodigd voor de ‘VIP-rondgang’. Wethouder Carla Dieteren opent de prikkelarme kermis om 13.00 uur op het horecaplein, waarna ze met de genodigden een ronde over de kermis maakt. Ze eindigen de rondgang met een versnapering bij de poffertjessalon in Budschop.

Vorig artikelDit jaar geen Kinderbraderie in Weert
Volgend artikelBelgië versoepelt corona-beleid