Lotenverkoop Regio Loterij Weerterland van start

Speel mee voor waanzinnige prijzen!

De waanzinnige prijzen zijn bekend, evenals de 26 verenigingen die in aanmerking komen voor een financiële bijdrage. Iedereen die het verenigingsleven een warm hart toedraagt en tegelijkertijd kans wil maken op onder meer een splinternieuwe Audi e-tron Sportback, keuken naar keuze, een droomvakantie en andere (geld)prijzen kan één of meerdere loten kopen via de website van Regio Loterij Weerterland: www.regio-loterij.nl.

Een van de fantastische prijzen die deelnemers van de loterij kunnen winnen, is een all-in luxe VIP-reis naar Florida voor twee personen, ter waarde van 30.000 euro. Voor alles wordt gezorgd, van vervoer van en naar Schiphol tot businessclass vliegtickets. In de Verenigde Staten geniet je van een cruisevakantie en een volledig verzorgde rondreis door Florida. Met huurauto en 5.000 euro zakgeld. Een reis om nooit te vergeten.

Hoofdprijzen
Deze droomvakantie is niet eens de eerste prijs. Dat is namelijk een Audi e-tron Sportback Business edition ter waarde van 77.500 euro. Deze splinternieuwe elektrische auto komt inclusief een laadpaal die aan huis wordt geplaatst. De auto is wegenbelastingvrij en voorzien van onder andere LED-koplampen en -achterlichten, volautomatische airco, MMI navigatie, 20″ lichtmetalen velgen, Audi virtual cockpit en elektrisch verstelbare stoelen.

Door mee te spelen maak ook jij kans op deze waanzinnige prijzen. Wat denk je van een nieuwe keuken ter waarde van 15.000 euro? Een keuken van absolute topkwaliteit, naar wens samen te stellen in de showroom. Om ervoor te zorgen dat de keuken perfect past binnen de huidige leefomgeving, wordt de keuken volledig naar jouw wensen en voorkeuren aangepast.

Over Regio Loterij Weerterland
Regio Loterij Weerterland verdeelt de opbrengst onder 26 verenigingen en organisaties in Weert en Nederweert. Door een lot te kopen steun je de verenigingen en speel je mee voor waanzinnige prijzen, zoals een splinternieuwe Audi e-tron Sportback, een droomvakantie, luxe keuken en veel andere (geld)prijzen. De trekking vindt plaats op zondag 29 augustus. Koop nu één of meerdere loten via de website van Regio Loterij Weerterland: www.regio-loterij.nl.

Vorig artikelVoorronde Weert: expositie InBeeld
Volgend artikelSJG Weert start met thuismonitoring coronapatiënten