Voorronde Weert: expositie InBeeld

WEERT – InBeeld 2021, dé prijs voor de beeldende amateurkunst in Nederlands- en Belgisch-Limburg! Deze keer staat de prijs in het teken van het thema ‘Identiteit’. Middels diverse voorrondes door de hele provincie worden de werken geëxposeerd en door een jury geselecteerd voor de finale-expositie.

De werken van de voorrondes in Weert zijn in mei:

  • fysiek te bekijken bij Stichting Kunstcentrum Weert (IJzerenmanweg 15 in Weert) op 7, 8, 9 en 14, 15, 16 mei van 11.00 tot 17.00 uur. Hierbij wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen.
  • digitaal te bekijken via deze online link, ook op het nieuws van Rick Raakt.

Een vakjury beoordeelt alle ingezonden werken tijdens negen voorronden in Nederlands- en Belgisch-Limburg op originaliteit, zeggingskracht, verbeelding van het thema en toegepaste techniek. Op basis hiervan worden de winnaars van de wedstrijd bepaald.

Deelnemers
Francien Schers, Mieke van Loon, Theo Hendrikx, Tiny Linders, Ingrid Dings-Peeters, Mia Hendriks-Pellemans, Rob jacobs, Marijke van Santvoort, Rein Reuter, Ton Geurts, Truus Feddema, Nelly Schoenmaekers-Peeters, Paula Aerts, Cindy van Veldhoven, Mieke Prickaerts, Els Zeegers, Rian Lemaire Smulders, Sandra Keulen, Heidi Kanters, Miranda Litjens, Hilde Wulms, Franca Jaspers, Petra Gijsen, Annette Willems, Elly Richaerts.

Vorig artikelNepcollectant voedselbank actief
Volgend artikelLotenverkoop Regio Loterij Weerterland van start