Terugblik bonte avonden Vlikkestaekers online (alle 10 afleveringen)

OSPEL- Onder normale omstandigheden zouden de Vlikkestaekers hun 46e serie bonte avonden hebben gehouden met eigen artiesten. Helaas laten de huidige Corona-regels van het RIVM dat op dit moment niet toe.

Om toch een beetje in de bonte avond sfeer te blijven hebben de Vlikkestaekers de opnames van bonte avonden uit het verleden “online” gezet. Geniet van de kraakheldere opnames uit het recente verleden tot de wat “wazigere” opnames van gedigitaliseerde videobanden “oet de aoj doeës”.

En vandaag dan alweer het 10e en laatste deel van “Bôntje Aovendje oet de aoj doeës”. Deze laatste aflevering staat in het teken van stukjes van sketches of specifieke grappen die door kijkers zijn aangevraagd. We beginnen met Petaazje uit 1992 waar de maagd van meneer Pastoor al zingend “oh sterren der zee” het nieuwe standbeeld een poetsbeurt geeft. In 1997 komt Sinterklaas met zijn onstuimig paard een bezoekje brengen aan de Kloeësterhofzangers. Oze Hoempa speelt in 2002 een stukje van hun symfonie en Hein van Deursen doet in 2005 en 2011 zijn relaas als dakdekker en piloot. CV Ketel doet in 2013 aangifte van de diefstal van hun effen blauwe beker.

Bedankt voor het kijken en de leuke reacties. Wij hopen jullie volgende allemaal weer te zien maar dan in levende lijven op de echte bonte avonden.

Met vrîntjeVlikke groet,
Mark de papperassevlik.

Papperassekraom V.V. De Vlikkestaekers Doospel

Vorig artikelMark en Wilhelmien dragen muzikale steentje bij aan de Limburgse Vastelaovundj
Volgend artikelTopscore voor SJG Weert bij kwaliteitsaudit