Mark en Wilhelmien dragen muzikale steentje bij aan de Limburgse Vastelaovundj

Opgedragen aan de vader van Mark;  “vur Altieëd en Ieëwig”

WEERT – Het LVK nummer voor 2021 hadden Mark en Wilhelmien verleden jaar al klaar, maar de omstandigheden rondom Corona en het plotseling overlijden van de vader van Mark maakte dat ze een andere koers zijn gaan varen!

Een samenwerking tussen Weert en Roermond! “Best een unieke combinatie”  zeggen ze zelf.  Mark als muziekschrijver uit Weert en Quirien van Haelen (alias Frits Criens Jr.) tekstschrijver uit Roermond. Fysiek contact was vanwege de beperkingen niet mogelijk dus geheel via teams en telefoon is “online” het nummer “vur Altieëd en Ieëwig” tot stand gekomen.

Even geen uptempo feestmuziek, maar een nummer recht uit het hart. Een liedje met een tekst die voor zich spreekt. Een tekst waar iedere vastelaovundj vierder zich de komende dagen in zal herkennen en wellicht een traantje bij weg zal pikken. Opgedragen aan de vader van Mark;  “vur Altieëd en Ieëwig”

Vorig artikelFietsroute N280-ontbrekende schakel Horn
Volgend artikelTerugblik bonte avonden Vlikkestaekers online (alle 10 afleveringen)