Nieuw in Weert: voetbalschool Tiki Taka

Childrens play on the field soccer

WEERT – Voetbalschool Tiki Taka meer dan een voetbalschool. Bij Tiki Taka kunnen kinderen al jong beginnen, sport en spel zijn belangrijk voor een goede en gezonde ontwikkeling bij kinderen. Sport maakt kinderen fitter zeker nu in deze corona tijd is het nog belangrijker dat kinderen bewegen en zij hun energie kwijt kunnen.

De oprichter Michael Grein is meer dan 30 jaar actief geweest als voetballer. Met ervaring binnen de jeugdopleiding V.V.V. Venlo en als voetballer bij Wilhelmina 08 en MMC Weert, is het geen geheim dat voetbal zijn grootste passie is. Naast zelf in het veld te hebben gestaan, heeft Michael ook vanuit de zijlijn zijn ervaring mogen delen aan jeugdvoetballers van o.a. voetbalclub Wilhelmina en diverse andere voetbalscholen.

Talenten ontdekken
Als Cruyff Court Coach weet Michael een veilige plek te creëren waarbij kinderen hun eigen talenten kunnen ontdekken. “Het trainen van kinderen en ze zien groeien in zelfvertrouwen en baltechniek geeft mij enorm veel voldoening en plezier”, zegt hij. Met Voetbalschool Tiki Taka wil Michael kinderen een positieve en plezierige voetbalervaring bieden, waardoor ze zich steeds verder kunnen ontwikkelen op techniek, coördinatie en balgevoel.

Voetballers van 3 t/m 18 jaar zijn vanaf vrijdag 26 februari 2021 van harte welkom op Sportpark De Moeësdiêk DESM. Groepen worden gedeeld op leeftijd en niveau.