Basketbal Bingo

Om jullie in deze lockdown in beweging te houden heeft BAL voor jullie een Basketbal Bingo in elkaar gezet! Lees hieronder alle informatie die je nodig hebt om gratis deel te nemen aan deze activiteit.

Wat houdt de Basketbal Bingo in?
Elke dag vanaf maandag 28 december 2020 zal BAL via haar sociale media (Facebook en Instagram) een cijfer delen. Aan dit cijfer is een basketbalvaardigheid gekoppeld, deze wordt samen met het cijfer in een video op de sociale media gedeeld. Jullie kunnen thuis de skill oefenen en als het goed lukt, ga je de skill filmen en delen met BAL, dan mag je het nummer afvinken van je Bingokaart!

Wat heb je ervoor nodig?
Een basketbal of andere bal die goed kan stuiteren, en eigen account op Facebook of Instagram of papa of mama die er een heeft. In de filmpjes worden zoveel mogelijk materialen gebruikt die iedereen in huis heeft. Mocht het eens voorkomen dat je het voorwerp niet hebt dan maakt dat helemaal niks uit, gebruik je creativiteit en zoek een ander voorwerp waarmee je de oefening toch kan uitvoeren. Verder heb je nog een telefoon of camera nodig die jouw skills gaat vastleggen en waarmee je de cijfers op je kaart kan afvinken! De gemaakte filmpjes kunnen op jullie social mediapagina gedeeld worden, en tag BAL daarin, dan kunnen wij jullie skills aan al onze volgers laten zien! Vind je het niet prettig om de filmpjes online te plaatsen? Dan kunnen deze gestuurd worden naar Stephanie ([email protected]), om toch jullie stempel voor op de Bingokaart te verdienen! Geef in het aanmeldformulier aan als hiervoor gekozen wordt dan ontvang je hier de informatie over.

Ten slotte heb je natuurlijk een Bingokaart nodig, meld je aan via de volgende link en ontvang per mail een bingo kaart voor jouw leeftijd. https://forms.gle/APog8QCkNZGuzRt69

Hoe tag ik BAL in mijn berichten?
Als je op Facebook jouw filmpje gaat plaatsen, typ in je bericht de volgende code:
@BasketbalAcademieLimburg en klik voor de pagina van BAL. Nu kan BAL het filmpje zien, en kan jou laten weten dat jij een ‘stempel’ verdient op je Bingokaart.

Als je op Instagram jouw video wilt plaatsen, kun je dit in een bericht doen of in je verhaal. Als je kiest voor een bericht dan kies je voor “Personen taggen” en zoek je basketbal_academie_limburg op, kies voor de BAL-pagina die in de zoekresultaten verschijnt. Als je jouw video op jouw verhaal plaatst, typ je @basketbal_academie_limburg en kies je voor de BAL-pagina die in de zoekresultaten verschijnt. Als je het bericht of jouw verhaal plaatst kan BAL jouw video bekijken, delen en laten weten dat jij een ‘stempel’ verdient op je Bingokaart.

We hebben de volgende leeftijdscategorieën gemaakt:
U8 en jonger zullen opzoek gaan naar cijfers tussen de 0 en 24 op hun Bingokaart.U10 en U12 zullen opzoek gaan naar cijfers tussen de 25 en 49 op hun Bingokaart.
U14 en U16 zullen opzoek gaan naar cijfers tussen de 50 en 74 op hun Bingokaart.
U18 en ouder zullen opzoek gaan naar cijfers tussen de 75 en 99 op hun Bingokaart.

Alle vaardigheden hebben wij ook gekoppeld aan de nummers op basis van jullie leeftijd, hopelijk zitten er naast de standaard skills ook nieuwe uitdagende oefeningen bij die jullie kunnen uitproberen en leren.

Tot slot
Heb je een volle Bingokaart? Maak een foto, mail deze naar: [email protected], vernoem je naam, vereniging en leeftijd! Wie weet win jij een van onze BAL-prijzen!

BAL wenst jullie heel veel succes en wij zien de filmpjes van jullie graag tegemoet!

Vorig artikelMuzikale Munttheater kerstspecial, een cadeau voor alle inwoners van de regio Weert
Volgend artikelgeslaagde winkeliersactie Kinrooi: Twee miljoen euro aan win-win-win-aankopen