Muzikale Munttheater kerstspecial, een cadeau voor alle inwoners van de regio Weert

Met trots presenteert het Munttheater haar eerste kerstproductie. Beleef het warme gevoel van kerst met onze eigen Weerter artiesten. Directeur Brigitte van Eck presenteert het programma dat een mix is geworden van bekende kerstliedjes en swingende feelgood nummers. Neem samen plaats onder de kerstboom en geniet een uur lang van dit magische en verrassende Munttheater kerstcadeau voor alle inwoners van Weert en omgeving.

Zo verrast Linda Smeets u met een sfeervolle kerstmedley en het bekende nummer ‘Always remember us this way’ van Lady Gaga uit A Star is born. Erik Fikken, Ton Wolter en Ronald & Carien vormen al jaren het kwartet Amigos Para Siempre. Zij nemen je mee terug in de tijd met een vrolijke opera medley. Erik verrast ons ook nog solo met ‘Ut paetje’, de Limburgse versie van Sonnevelds ‘Langs het tuinpad van mijn vader’. Ronald & Carien trakteren u op het  romantische duet ‘Let it snow’. Senna Sage zingt met gitarist Dennis Verheul het door haar in juni uitgebrachte nummer ‘Only Human’ en brengt ons in kerststemming met het populaire ‘All I want for Christmas’ van Mariah Carey. Klein Orkerst is een muzikale vriendengroep die ooit in kersttijd zijn gestart met 4-stemmig  samen zingen en voor deze gelegenheid hun eigen versie van ‘Baby it’s cold outside’. Mark en Wilhelmien (Duo WM) zijn vooral bekend door hun Vastelaovendhits. Nu treden ze samen op met zoon Stef en dochter Lieke en brengen een kerstmedley met echte meezingers als ‘Everybody loves somebody’, ‘Wonderful World’, ‘Dreaming of a white Christmas’ en ‘Jingle Bells’. Stef begeleidt hen op de vleugel bij de klassieker ‘Winter Wonderland’ van Bing Crosby. De jonge talenten Jens Vossen en  Anne-Brechtje Deelstra wagen zich aan George Michaels wereldhit ‘Last Christmas’. Samen laten we dan kerstmis achter ons en swingen we met de populairste coverband van Weert, Turnback & The Blazing Babes, het nieuwe jaar tegemoet. Laat je omverblazen door hun versie van ‘Mesmerized’.

Namens het hele team van het Munttheater wensen we artiesten, bezoekers en iedereen die houdt van theater en muziek een gezond en muzikaal 2021 toe.

De muzikale kerstspecial wordt tweede Kerstdag om 15.00 uur uitgezonden via WeertFM TV. ’s Avonds wordt de special herhaald en vanaf dat tijdstip te zien op de social media platforms van Weert de Gekste en MLA stories. Wil je de uitzending op een ander moment in de Kerstvakantie kijken?  Dat kan op de website van het Munttheater via www.munttheater.nl/kerstspecial en op eerder genoemde social media platforms van Weert de Gekste en MLA stories.

Vorig artikelKersttoespraak van Zijne Majesteit de Koning
Volgend artikelBasketbal Bingo