Kermis in Hamont afgelast

HAMONT-ACHEL – Het aantal coronabesmettingen blijft sterk toenemen, ook in Hamont-Achel. Om die reden besliste het stadsbestuur vanmiddag om de kermis in Hamont-centrum te annuleren. Deze kermis vond normaal komend weekend plaats, vanaf zaterdag tot en met dinsdag.

Alle voorbereidingen werden getroffen om de kermis in Hamont coronaproof te laten plaatsvinden. Maar omwille van de sterk toenemende verspreiding van het coronavirus, wil het stadsbestuur geen enkel risico nemen. De gezondheid van haar inwoners is immers prioritair. Om die reden wordt de kermis van komend weekend dan toch afgelast. De foorkramers werden hier inmiddels van op de hoogte gebracht en begrijpen deze beslissing.

Vorig artikelMeer mensen halen de griepprik dan in vorige jaren
Volgend artikelSJG gaat units bij hoofdingang plaatsten voor opvang coronapatiënten