Online nieuwe auto kopen voor duizenden euro’s minder

Starcar Outlet Cars in Weert is geopend

WEERT – In Weert is onlangs de eerste Nederlandse vestiging geopend van Starcar outlet cars. De Starcar Europa Service Group werd in 1965 opgericht en is een internationaal mobiliteitsconcern dat zich bezighoudt met Autoverhuur, Autolease, Carsharing en Auto(groot)handel. Naast de groothandelsactiviteiten worden er nu ook Outlet centers geopend waar eindgebruikers, zowel zakelijk als privé hun nieuwe auto kunnen kopen.

Starcar Outlet Cars verkoopt nieuwe en jong gebruikte auto’s, dat gebeurt niet vanuit een traditioneel garagebedrijf maar vanuit een functionele bedrijfsruimte en het hele aankoopproces wordt zoveel mogelijk online afgehandeld.

Thuis vanaf de bank kan je op de website een passende droomauto uitzoeken. Populaire modellen van bekende automerken en ze zitten bijna altijd boordevol met juist die nuttige opties en extra’s die het rijden comfortabel en veilig maken.

Ook de taxatie van de inruilauto gaat via een app. Geef op de website je kenteken door en de App wordt direct digitaal opgestuurd. Op de website Starcar staat een filmpje hoe dat werkt, de instructies in de App maken van de klant een ervaren taxateur. De taxatie wordt doorgestuurd naar bekende en vertrouwde garagebedrijven en de beste bieding bepaalt de inruilprijs. Het aanvragen van een eventuele financiering gaat ook via de website bij vaste financieringspartners. Aanvragen, acceptatie en afsluiten gaat online, normaal binnen 24 uur.

De proefrit, op de vestiging of thuis
Maar voordat de bestelknop wordt ingedrukt willen de kopers natuurlijk toch wel graag de auto van dichtbij bekijken en een proefrit maken. Dat kan in Weert bij de Nederlandse Starcar vestiging, maar ook thuis bij de klant. Voor een proefrit thuis wordt afhankelijk van de afstand een bedrag vooraf gevraagd. Als de auto wordt gekocht, wordt dit bedrag verrekend met de aankoop. Als er geen transactie plaatsvindt wordt er ook niet verrekend, tenzij de auto niet zo is als beschreven. Als daar iets fout gaat krijgt de klant alsnog zijn geld terug.

Waar vind ik Starcar?
Via de website: www.starcar.nl , daar staat ook de informatie over de locatie. Maaseikerweg 155 in Weert en kun je online een afspraak maken. Zomaar binnenlopen kan niet altijd, een afspraak maken is verstandiger.

Vorig artikelGrip op coronavirus met mogelijk lokale maatregelen
Volgend artikelLaatste trappistenbroeders verlaten klooster & brouwerij de Achelse Kluis