Wieërter beêr & hepkes Preuvereej

zondagmiddag 6 september

Weerter Stadsbrouwerij | Foto: Beeldkracht

WEERT – Vijf Weerter cafés, de stadsbrouwerij en ‘The raRe craftbeer brewery’ zijn de ingrediënten voor een  gezellige middag craft beer drinken, vergezeld van heerlijke bijpassende gerechtjes. Bij de Weerter craft beer brouwerijen wordt gebrouwen vanuit een passie, je proeft het ambacht terug in het bier. Met een grote diversiteit op het gebied van smaak. Dat belooft dus wat.

Je ontdekt op zondagmiddag 6 september zeven Weerter speciaalbieren. Je wandelt (coronaproof) in groepen van 13:30 tot 17:00 uur langs zeven bijzondere speciaal bier- cafés in Weert en langs twee Weerter brouwerijen. Geniet tijdens elk stop van een bijzonder glas speciaalbier gecombineerd met een bijpassend gerechtje. Leuk om met vrienden en/of familie een top zondagmiddag te beleven!

Deelnemers: Wertha Brewpub & the raRe crfatbeer brewery | Café de Brug | Gotcha! | Café de Harmonie | Bistro De Umbelder| Café ’t Swaentje | Stadsbrouwerij de Brouwschuur.

Inschrijven kan via www.buitengewoontafelen.nl 

Vorig artikelConny Beenders legt het fractievoorzitterschap van DUS Weert tijdelijk neer
Volgend artikelFotowedstrijd Cultureel Lint