KFC opent 75ste Nederlandse restaurant in Nederweert

© Twycer / www.twycer.nl

NEDERWEERT – KFC heeft het 75ste Nederlandse restaurant geopend in Nederweert. Met zestig nieuwe arbeidsplaatsen stimuleert KFC Nederweert de lokale werkgelegenheid. De bereiding van producten en de bediening van gasten gebeuren volgens de richtlijnen van de anderhalve-meter-maatschappij.

Restaurant
Gasten van KFC Nederweert kunnen op verschillende manieren genieten van typische KFC-producten als de bucket met krokante kip. Zo is er de Drive, afhaalservice en het restaurant waar in de toekomst ook Table Service zal zijn. De bediening van gasten verloopt contactloos en met inachtneming van de coronamaatregelen. Het restaurant is sfeervol ingericht volgens de nieuwe huisstijl van KFC en heeft ook een buitenterras. KFC Nederweert ligt vlakbij de A2 en is goed bereikbaar vanuit het centrum van Nederweert.

Werkgelegenheid
Met tientallen nieuwe arbeidsplaatsen stimuleert het nieuwe restaurant de lokale werkgelegenheid. “Er gaan zo’n zestig mensen aan de slag bij KFC Nederweert. Het is fantastisch om met zo’n nieuw en enthousiast team aan het werk te gaan en gasten een warm welkom te heten,” zegt Benjamin Lauritz, General Manager KFC Northern Europe. “We zijn blij dat we in tijden van corona toch restaurants kunnen blijven openen, ook met onze franchisepartners in Limburg.”

Het restaurant van KFC Nederweert is dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 uur. De KFC Drive is open van 11:00 tot 01:00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 02:00 uur.