Programma Bospop 2020 grotendeels hetzelfde voor 2021

WEERT – Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juli 2021 viert Bospop alsnog hun 40-jarige jubileum editie. 2020 had een van de grootste edities ooit moeten worden, kon het tevergeefs, door begrijpelijke redenen niet door gaan. Alleen maar meer reden om 2021 nog spectaculairder te maken. 

Bospop heeft het voorlopig programma voor 2021 bekend gemaakt via hun website:

Vrijdag 9 juli:
StingSupertramp’s Roger HodgsonWhite LiesJett RebelGary Moore Tribute Band

Zaterdag 10 juli:
Heather NovaDe DijkBlack PumasDizzy Mizz LizzyStahlzeitSloperTim MontanaInge van CalkarGin Lady

Zondag 11 juli:
KensingtonBLØFWalter Trout BandThe Steel WoodsRobert Jon & the Wreck

Onderhandelingen met de overige bands uit het 2020 progamma, met onder andere Lionel Richie, lopen voorspoedig. De locatie en aanvangstijden blijven hetzelfde. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende data. Voor meer informatie kunt u terecht op www.bospop.nl