Milon sportclub I’m in presenteert: De sporttruck

Met de Milon sporttruck werken aan je gezondheid. Snel, simpel en sporten met een mooi uitzicht!

WEERT – Uitgerekend in deze tijd is gebleken dat een gezonde leefstijl zó belangrijk is! Je auto breng je voor onderhoud naar de garage, ook voor je lijf is onderhoud heel belangrijk, je lijf dien je gezond en fit te houden door beweging en gezonde voeding.

Desondanks dat in de persconferentie van afgelopen woensdag duidelijk is geworden dat sportscholen vanaf 1 juli weer open mogen. Duurt dat alsnog veel te lang vindt Remco Meuwissen van sportschool I’m in uit Weert. Als ondernemer dien je creatief te zijn en ook vooruit te denken, en zo is het idee van een sporttruck geboren.

I’m in is een Milon sportclub, snel eenvoudig en veilig trainen in 35 minuten op luxe apparaten.

Ze streven bij sportschool I’m in naar een huiskamergevoel waar iedereen zich prettig voelt en waar er ook tijd is voor een lekker kopje koffie na afloop van de sportsessie. Die koffie moet helaas nog even wachten, maar sporten in een vertrouwde omgeving is weer mogelijk.

‘Dat huiskamergevoel gaan we nu tijdelijk voortzetten op een andere locatie’ verteld Meeuwissen. Een American truck met daarin de Luxe Milon sportapparatuur op een mooie plek omgeven door de natuur en paardensport zal de komende maand het decor zijn van de luxe sportclub, natuurlijk volgens de regels van het RIVM. Per 1 juni is sportclub Milon verheugd om hun sporters weer te mogen verwelkomen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met ze op via: 06-28577440 of ga naar of website www.milonclubweert.nl en kies daar voor een gratis kennismaking.