Hillbilly Moonshiners geven digitaal concert

WEERT – “In deze vreemde tijd is het belangrijk om elkaar een hart onder de riem te steken,” zo dachten The Hillbilly Moonshiners. In samenwerking met radio omroep WeertFM en Brouwerij de Natte Gijt organiseert de band op zaterdag 28 maart een digitaal concert waarbij zij fans oproepen om samen met hen het glas te heffen.

“Ons nieuwe biertje ‘Billy’s Brew – The Greatest Of All Time’ is vanaf diezelfde dag overal verkrijgbaar, en we zouden het tof vinden om ook in deze onzekere tijden te laten zien dat niemand er alleen voor staat!”

Culturele sector
Het Covid-19 virus treft de culturele sector, waarin ook The Hillbilly Moonshiners actief zijn, hard. Zo zag de band al een aantal shows, waaronder in Muziekcentrum de Bosuil en Weerter Stadsbrouwerij, geannuleerd of verplaatst worden en is het onzeker of de concerten tijdens de aanstaande festivalzomer nog door kunnen gaan. Een hard gelag voor deze kemphanen, die de afgelopen jaren door heel Europa tourden en optraden op festival als Paaspop, Zwarte Cross en Sziget Festival.

Daarom nam de band, samen met WeertFM en Brouwerij de Natte Gijt het initiatief om een bijzonder concert te organiseren via de digitale kanalen. Op zaterdag 28 maart aanstaande, om 20.30 uur, geeft de band een concert dat zal worden uitgezonden op de Facebook- en YouTube pagina’s van de band. Ook zal WeertFM het concert uitzenden via WeertFM TV.