Buutteaovendj V.V. De Vlikkestaekers wordt verplaatst

OSPEL- Donderdag 12 maart zijn door het RIVM en het Ministerie van Volksgezondheid maatregelen afgekondigd die verdere verspreiding van het Corona-virus tegen moeten gaan. Eén van die maatregelen is dat evenementen waarbij meer dan 100 bezoekers worden verwacht afgelast moeten worden.

Om aan die maatregel te voldoen zijn V.V. De Vlikkestaekers genoodzaakt om hun geplande buutteaovendj op zaterdag 21 maart aanstaande te verplaatsen. In afwachting van alle ontwikkelingen en in samenspraak met de buuttereedners zal naar een nieuwe datum worden gezocht. De gekochte kaartjes blijven dus geldig. De nieuwe datum zal ruimschoots van tevoren bekend worden gemaakt.

Heeft u vragen of opmerkingen over dit bericht dan kunt contact met ons opnemen via
www.devlikkestaekers.nl