Nieuw theaterconcept ‘Silent Comedy’ te zien in het Munttheater

WEERT – Vijf artiesten, twee geluidskanalen, bezoekers met een koptelefoon op en een doodstille zaal waar plotseling lachsalvo’s opborrelen. Zet bij binnenkomst je koptelefoon op en ervaar wat er gebeurt. Je ziet het één en hoort het ander. En waarom lacht je buurman zo hard? Een totaalbeleving waar jij de controle over hebt.

De Silent Comedy start al voor het doek opgaat. In de foyer mogen bezoekers een koptelefoon opzetten. Ze krijgen een korte uitleg van de medewerkers van het theater. Twee cabaretiers als dj ontvangen het publiek (koptelefoon op blauw), twee andere artiesten houden een beschouwend gesprek over de gasten die binnenstromen. Op de achtergrond fluiten wat vogeltjes mee als geluidsdecor (koptelefoon op rood).

Elke editie een selectie van vier cabaretiers: Tim Zeegers, Ruud Smulders, Andries Tunru, Stefan Hendrikx, Johan Hoekstra, Carlijn van Rij, Thomas Hogendoorn en Berit Companjen. Sound effects door Joep Hullegie of Bram Brouwers.

Silent Comedy – De Ultieme Cabaretbeleving
vrijdag 20 maart 2020 – Munttheater Weert
Kaarten te koop via https://www.munttheater.nl/agenda/silent-comedy

Vorig artikelHet NK libre 2020 komt naar Nederweert
Volgend artikelCoronavirus: bedrijfsleven alert maar geen paniek