Workshop: “Kernwaarden; hoe breng ik ze tot leven onder de medewerkers?”

10 februari 2020 - Connected learning Keyport

Keyportregio – Vekoma Rides vertelt over hun succesvolle aanpak. – “Vekoma heeft een spel ontwikkeld om de nieuwe kernwaarden tot leven te brengen op ‘de werkvloer’. “Projectleider Lerend Leven Renske Cox vervolgt: “Hoe Vekoma dit heeft aangepakt? En wat maakt dat dit werkt? Daarover vertelt Yvonne Paulussen tijdens de Connected Learning op 10 februari,waar we het spel ook zelf gaan spelen.”

Deze Connected Learning is een vervolg op de bijeenkomst van 2 december 2019 over ‘Hoe vind ik competent talent.’ Dit keer gaan we concreet aan de slag met een aantal succesvolle tools. Ook als je er 2 december niet bij was, ben je van harte welkom. 

Lees hier het verhaal over de eerdere sessie.

Locatie:
Vekoma Rides, Schaapweg 18, 6063 BA Vlodrop

Programma

  • 14:30 uur: Ontvangst met een drankje
  • 14:45 uur: Kennismaking Kernwaarden spel van Vekoma Rides
  • 15:30 uur: Wat voor tools zijn er nog meer?
  • 16.00 uur: Rondleiding door Vekoma Rides
  • 16.45 uur: Netwerkborrel

Vekoma Rides
Een van de grootste achtbaanbouwers ter wereld. Koploper op het gebied van innovatie en adrenaline. Actief in meer dan 40 landen. Maar hoe zorg je ervoor dat je koploper blijft? Dit vraagt creativiteit en flexibiliteit van medewerkers. De nieuwste technieken wil je intern snel beheersen. Hoe vind je hierin de juiste mensen? Yvonne Paulussen bedacht een mooie oplossing; ze ontwikkelde zelf een achtbaanschool voor technisch talent.

Aanmelden kan hier


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.