Start bouw 16 houten woningen op Leuken

WEERT – Donderdag werd onder grote belangstelling door Wonen Limburg gestart met de bouw van in totaal 16 volledig houten, zeer duurzame woningen, aan de Sportstraat in Weert. De nieuwe bewoners verhuizen nog voor de zomer naar hun nieuwe thuis. 

De druk op de huurmarkt in Weert is groot. Er is onder andere behoefte aan betaalbare woningen voor één en twee persoons huishoudens. Dit plan voorziet in de behoefte. Het betreffen 12 levensloopbestendige woningen en 4 woningen met de slaapkamers op de verdieping. Wethouder Wendy van Eijk is blij met dit initiatief voor de wijk Leuken. Juist in deze populaire wijk is een enorme behoefte aan huurwoningen. Dit type woning past ook nog eens erg mooi bij deze locatie én bij de duurzame gemeente die we willen zijn.

Fotoreportage: Mario de Heer

 

Vorig artikelWethouders bezoeken elektronica fabrikant EPAC
Volgend artikelBurgemeester Jos Heijmans legt taken tijdelijk neer