Wethouders bezoeken elektronica fabrikant EPAC

Wethouders Van den Heuvel en Van Eijk

WEERT – Wethouders Wendy van Eijk en Martijn van den Heuvel vergezeld door Mathieu Dolders van de gemeente Weert hebben vanmorgen een bedrijfsbezoek afgelegd bij EPAC. Een snelgroeiende elektronica contractfabrikant die zich bezighoudt met printassemblage, kabelconfectie en modulebouw.

Het wekelijkse bedrijfsbezoek bracht de wethouders bij het bedrijf EPAC, gevestigd op Leuken-Noord. Directeur/eigenaar Arno Boot gaf hen een kijkje in de keuken van zijn bedrijf. Een snelgroeiende elektronica contractfabrikant met een aantal grote, aansprekende klanten. Zij houden zich bezig met printassemblage, kabelconfectie en modulebouw. Interessant, technisch en veelzijdig. Bijna overal zijn tegenwoordig printplaten voor nodig, simpele maar ook hele complexe.

MVO
EPAC doet dit onder andere met een grote groep gedetacheerde medewerkers vanuit Risse Groep Weert en Werk.Kom. en is daarmee een voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Vorig artikel1990 – Wieërter Stadsvastelaovendj
Volgend artikelStart bouw 16 houten woningen op Leuken