Nieuwjaarswedstrijd ReddingsBrigade Weert

WEERT – Aanstaande zaterdag, 11 januari, organiseert ReddingsBrigade Weert haar Nieuwjaarswedstrijd. De junioren-, senioren- en masterteams komen uit heel Nederland en zelfs uit België en Duitsland om in Weert te strijden om de medailles en de wisselbeker.

De zwemmers zullen in teamverband van 4 personen de hindernisestafette, het popduiken en vervoeren, de torpedoboei- en reddingsestafette en de lijnredding zwemmen, waarbij het Zwemmend Redden centraal staat.

Verdeeld over de wedstrijd worden diverse prijzen uitgereikt en wordt een aantal zwemmers gehuldigd voor hun prestatie in 2019. Ook worden aan het einde van de dag prijzen in het totaalklassement uitgereikt, in combinatie met de Oudjaarswedstrijd voor de aspiranten, die op zaterdag 14 december 2019 heeft plaatsgevonden.

Het belooft weer een spannende en gezellige wedstrijd te worden: u bent van harte uitgenodigd om te komen kijken! Toegang is gratis.

De wedstrijd vindt plaats in het 25-meterbad van Zwembad ‘’De IJzeren Man’’ te Weert.

Programma 11 januari 2020:
17:00 uur – Opening van de wedstrijd
17:10 uur – Aanvang van de wedstrijd
21:15 uur – Einde van de wedstrijd
21:30 uur – Prijsuitreiking in het zwembad

Vorig artikelNationale Voorleesdagen met ‘Moppereend’
Volgend artikelBoerenbruiloft KV De Piepkukes