Boerenbruiloft KV De Piepkukes

NEDERWEERT – Op zaterdagavond 4 januari vond op het eind van wederom een geslaagde bonte-avond van KV De Piepkukes de uitroeping plaats van het 46e Boerenbruidspaar en de complete familie.

Hierbij aanwezig was ook zijne Dorstluchtige Hoogheid Prins Ruud 1e met zijn prinses Chantal. Afsluiting van deze avond was de uitroeping van het Boerenbruidspaar met haar complete familie.

Ook dit jaar was het weer een complete verrassing van wie het bruidspaar en de overige familieleden waren: Om het in in het d’Indjs dialect te zegen: “Ut ais toch neet te geluive”. De presentatie lag in de gezegende handen van oud Pastoor Bagge Geelke en ambtenaar Paultje. Met de muziek van Marleen Rutten: “Ut ais toch neet te geluive” kwam de complete Boerenfamilie naar voren:

Bruid: Nicole Jacobs
Nicole van Jantje van Harry van Bieële Sjang en van Anja van Frans van Pier van de put.

Bruidegom: Bob van Nieuwenhoven
Bob van Frans van Toon van Kets Frans van Kets Driek en van Maria van Haarie van Eggen van oet genèk en van Angela van Wim van Stiene Pietje en Truuke van Leunisse Matje.

Op zaterdag 1 februari zal het heugelijke feit plaats vinden, dat boerenzoon Bob en losbol Nicole, in de onecht verbonden worden bij café Ut Verschil door de ambtenaar en pestuuërke. Zorg dat je er bij bent, want dit wil niemand missen.

Namen van complete familie:
Bruid Nicole Jacobs en bruidegom Bob van Nieuwenhoven

Ouders Bruid:
Henny Verdonschot: Henny van Pietje van Koeb van de baard en Van Mia van Belle Pier. En Ad Hombergen: Ad vanoet Wieërt, bee Meerse oppe grens van Sjeng aon de Geng Messtreech en gestoptj met werke en bluesmuziek maakendj. Thoes loesterendj noa Marleentje en scheurendj op ziene motor.

Ouders Bruidegom:
Angelique Lempens: Angelique van Riny van Kroamers Doorke vanne Fluit en van Leppers Nel en van Harrie van Sjra van Vantulden en Miet van Salmersfriet, heet thoes de boks van Hubert aan. En Johan Beerens: Joepie van Toon van Hoovers Sjeng en Van Nelly van Harrie van Winne Kuub en vanMarie van Bommel.

Getuigen:
Jolanda Wijen: Jolanda van Croes Kuub ziene Jan en van Tempels Bertel zien Maria en Pascal Sieben: Pascal van Mart van Sjeng van Sieben Graad en Van Mieta van Kruijers Pietje en van May van Mart van Buuse Frenske en Van Maria van Stienen Sjaak.

Bruidskinderen:
Tessa Gommers: Tessa van Wim van Harrie Gommers Wupke en van Drien Vaes vanne Kraanmeister en Van Esther van Matje van Tiskes Tjeuke en Van Lucie van Roumen en Tim Maas: Tim van Mirjam van Sjef van Tieske Ekers van Díndj en Thoes mot ich loestere noa Rik van Henk van ven Sjefke os oos mam neet thoes ais en Toos van Braobe Thum en Nel van Noeliks.

Vorig artikelNieuwjaarswedstrijd ReddingsBrigade Weert
Volgend artikelMini-expositie Gard van Wegberg (98) in Taverne De Oude Munt