Maxim Everaerts en Alicia Lloyd jeugdprins en jeugdprinses van de Spoeëkejaegers

foto: Ruud de Vreeze

Swartbroek – Op zaterdag 4 januari is onder grote belangstelling tijdens het Prinsenbal in MFA Corneel te Swartbroek het jeugd Prinsenpaar 2020 van V.V. de Spoeëkejaegers voorgesteld. Maxim Everaerts en Alicia Lloyd werden uitgeroepen als Jeugdprins en Jeugdprinses van de Spoeëkejaegers.

Maxim is 11 jaar en Alicia is 13 jaar. Maxim zit in groep 8 van basisschool Montessorischool in Weert. Alicia zit op groep 8 van basisschool St. Laurentius in Swartbroek. De hobby’s van Maxim zijn hockeyen en knutselen. Alicia heeft kickboksen als hobby.

Omdat het er af en toe hard aan toe gaat in hun hobby’s hebben ze samen de orde ingesteld van: ‘“De Brokkepiloot “ en zij gaan deze vastelaovundj voorop onder hun devies: “ Met pleisters en verbandj, vleege wae door ut Spoeëkelandj” ALAAF.