Dirk Duijts prins van de Törfstaekers

OSPEL – Zaterdagavond is Dirk (Duijts) van Eric van Jan van Duijts Ketelaers Lei en May van Harrie van Casse Sjang als Jubileumprins van de Törfstaekers uitgeroepen.

Dirk is 20 jaar, hij werd op de Plattepeeldijk als 3e geboren in een huishouden van 4. Zijn vader werd 11 jaar geleden als eerste Prins uitgroepen, nadat de Törfstaekers na jaren stilte de draad opgepakt had!

Dirk wordt in België als lasser opgeleid, in de weekenden is hij te vinden op het terrein van RKSVO, waar hij menig balletje schopt. In de kleine uurtjes worden de atjes getrokken met zijn vrienden van Tuub. En ook VV. het Zwe-jleecht kan op zijn behulpzaam- en gezelligheid rekenen. Dirk zal dit jaar regeren over de Törfstaekersj, onder het devies: “Met dit jaor unne Prins van ut Zwej-leecht aane top, zette vae ut hieël Törvelandj oppe kop”.