40ste editie Bospop duurt drie dagen

WEERT – Op 10, 11 en 12 juli vind de 40ste editie van Bospop plaats. Speciaal voor het veertigjarige jubileum van Bospop gaan we het festivalterrein vergroten en daarnaast breiden we de bar- en eet faciliteiten verder uit. Ook de camping zal 4 dagen lang geopend zijn. Later dit jaar maken we de eerste namen bekend. De kaartverkoop voor Bospop 2020 start op zaterdag 14 december.

Op donderdag 9 juli zal er op de vooravond van Bospop op Evenemententerrein A2 Weert Noord een los concert plaatsvinden. Welke act dit is zal Mojo Concerts, de organisator van het concert, later bekend maken. Het concert is geen onderdeel van Bospop.

Vorig artikelGeslaagde boekpresentatie ‘De vergeten prinsessen van Thorn’
Volgend artikel‘Vluchtelingen helpen we, overlastgevers pakken we aan’